21 Mayıs 2013 Salı

Tatil candır demekten alı koyamıyor insan kendini...

Orange County Resort
        Otel indirimleri yine harikalar sunuyor resmen bizlere hazırlanmış özel bir hediye gibi. Aslında hiç zor olmayan bir durum ama rekabet bu konuda kesinlikle bizler için faydalı bir durum oluşturmuş. Bu yüzden zor olan bir çok durum söz konusu tatil olunca yeterince kolaylıklar oluyor bu da zaten bir çok şeyi güzel hale getiriyor. 

        Otel indirimleri gerek fiyat gerek mimari gerekse aktivite ve hatta animasyonları da eklersek KEMER in tek güzel oteli diyebilirim... Fakat bu kadar güzel bir yere lütfen düzgün personeller koyun!!! Resepsiyondan başlarsak kombiye kadar tamamının profesyonel yapıda olması hem otelin prestijini ulusal platformlara taşır hemde ödül üstüne ödül alır.. Ne yalan söyleyeyim personeli geçersek hiç canım sıkılmadı ve çok eğlendim. Teşekkürler otel indirimleri. Otel indirimleri olması dolayısı ile arkadaşımla birlik de 10 gece 11 gün kaldık, partiler, yemekler, hizmet, animatörler güzeldi, lakin bir sıra eksiler de yok değil. Havuzdan kulaklarım enfeksiyon kaptı (çeşitli enfeksiyon kapan kişiler baya vardı).2. Bu enfeksiyonu tedavi için doktor personeli acizdi. Gün ağrılardan sonra kendim sigorta ile Antalya merkez uzman doktor ayarladıktan sonra rahatladım. Asansörlerde hava durumu daim kötü, havasız, sıcak ve bulandırıcı kokulu oluyordu. Katlarda odalara yürürken koşman gerekiyordu ki, çabuk odana yetişip rahat olasın, katlarda hava durumu çok kötü oluyordu. Umut men her şey güzel olsa da en büyük yetmeyenler den biri genel alanın misafir sayına göre geniş olmamasıdır! Orange county resort bu ikinci gidişimizdi otel indirimleri unutulmaz. Otel bir ayrı güzel. Otel indirimleri yani anlatılmak istenen odur çoğu zaman anlamak gerekir.
Orange County Resort

       Otel indirimleri her ne kadar ilk gittiğimizde daha çok beğenmiş olsak ta kemer bölgesinin kesinlikle en iyi otel çalışanların buyuk bir kısmı güler yüzlü çoğu otelde yöneticileri göremez iken bu otel indirimleri devamlı müşteri ile ilgileniyorlar zaten. Otel indirimleri mimarisi epey güzel kendinizi otel de değil bir cadde üzerinde hayal ediyorsunuz. Odalar ve mimari gereği balkon küçük olmasına rağmen çok kullanışlı her şey düşünülmüş. Animasyon olayı çok iyi olmamasına rağmen iskele de düzenlenen parti bu açığı kapatıyor bulldog ve büyük cafe saat 2 ye kadar acık olursa bence daha güzel olur. Plaj ve iskele tabii ki de havuz çok güzel. Yemek çeşidinde sorun yok ama lezzet konusunda çalışılabilir . Aynı şekilde  içeceklerde markaların değişmesi olumlu olur. Herkese tavsiye edebileceğimiz bir otel indirimleri de var. Otel indirimleri ne durumda ne demek lazım bazen.

Faydalı olmaktır bütün amaç , aslında çok güzel bir tatil fakat bir kısmını anlatabildik ne yazık ki. Sizin daha fazla yazacak olmanız olursa güzel olur, amaç bu zaten, doğruyu bulmak dostlar gezin tozun akın gidin yani görmek güzeldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder