13 Mayıs 2013 Pazartesi

Otel indirimleri Rixos Lares eşliğinde haberim yokmuş gibi çek pampa :D...

Rixos Lares
Anlatacak kadar güzel bir yer , otel indirimleri ile bir ayrı güzel... Aklınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldıracak kadar güzel mi bilemem tabi , sonuçta herkesin ön yargıları var daha önceki tatillerinden dolayı, ama bizim gibi daha önceden giden arkadaşların bir kaç yazısını okursanız eminim ki faydalı olacaktır.

           Otel indirimleri tek kelime ile harika. Kaldığım en iyi otellerden biri diyebilirim. Resepsiyonda güler yüzle karşılanıyorsunuz. Odalar büyük balkonlu, balkonda deniz manzarası süper, otel indirimleri de öyle. temizlik konusunda çok titizler. kahvaltı çeşitleri inanılmaz. Odalar geniş, ferah, standart odada bile modern müzik çalar var otel indirimleri iyidir. Her şey dahil olmasından kaynaklı olabilir; restoran, kafe, her yerde ekmek kırıntıları var. Gece gündüz açık büfede yiyecek seçenekleri otel indirimleri dahilinde. Odaların sessizliği çok iyi değil, dışarıdan gürültü alıyor. Banyoda kromajlar eskimiş, kirli gibi bir görüntüye sebep oluyor. Lavabo ıtriyat düzenlemesi su sıçraması sebebiyle lekeli görünüyor. Otel oda içi kapı kolları vb. temiz değil. Halı-yerler temiz. Otel ön kabulünde çalışanlar, çok fazla sirkülasyon olan misafirlerden olsa gerek; size belediye otobüs yolcusu muamelesi yapıyorlar. Bu çok ayıp otel indirimleri ve her şey dahil olunca böyle mi olmalı... Mevcut otel indirimleri gayet güzel bir şekilde sunumunu yapıyor.

Rixos Lares
          Otel indirimleri ile rezervasyon yaptırırken en küçük detaya kadar yazılı alın, oraya varınca her şeyi farklı söylüyorlar. Kış sezonu olmasına rağmen memnun kalınabilecek otel indirimleri var. 3 yaşındaki çocuk için biraz yetersizdi ama daha doğrusu tadilat için her şeyi toplamışlar birkaçını kullanabilsek oğlumuzda eğlenecekti ama olsun yinede tavsiye ediyoruz... Herkes sıcak kanlı otel indirimleri güzel... Tek eleştirim ,odalardaki tv ler oda boyutuna göre çok küçük sanırım 21 inç ve yattığınız yerden alt yazılar zor seçiliyor. Birde lobi,restoran,oda ışıklandırması zayıf. Her yerde gece kulübü havasında bir ışıklandırma var duvar renkleri de koyu. Bina dış cephesi çirkin. Otel sanırım bunlar yapısal hatalar. Onun dışında her şey dahil iyiydi. Yemek, personel,odalar ,çevre hepsi iyi. Ne olacak bu bilinmez daha önceden de söylediğim gibi aslında bir çok şey mevcut otel indirimleri dahil. Her şey dahil olması da var tabi.

 Tavsiye edilecek bir yer olduğu için bizim gibi daha önceden de yazılarında buraya yer verecek bir çok insan vardır eminim ki. Sizlerde aslında değerlendirmelerinizi buna göre yaparsanız daha faydalı olacaktır. İyi tatiller demek makbuldür :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder