14 Mayıs 2013 Salı

Otel indirimleri eşliğinde tatil keyfi...

Concorde De
       Otel indirimleri ile kısmen bulabileceğiniz en güzel tesislerinden birisi. Daha iyisi var mı dır elbette vardır , fakat burası kesinlikle en iyi hizmeti vermek ile amaçlamış kendisini , personeli ile hizmeti ile aşmışlar kendilerini, bence bir tatil için çok fazla sunum var kesinlikle değerlendirmeniz gereken yerlerden birisi.

       Otel indirimleri harika bir konum ile karşınızda. Paskalya ailemle birlikte kaldık. Konuk İlişkileri ve resepsiyon personeli çok yardımcı oldular. Odalar, düz ekran tv ve mini bar ile iyi bir boyutta. Odalarda wifi vardı ama çok yavaş. Yüzme havuzu ve plaj çok temiz! Animasyon ekibi çok cana yakın ve organize plaj voleybolu oyunları, dart, futbol vb. her gün. İyi, yiyecek ve içecek çeşitleri, ayrıca markalı alkollü içki istediğiniz takdirde otel indirimleri coşkusu. Çok keyifli bir konaklama bu otel indirimleri. Bu otel indirimleri gerçekten çok güzel. İlk izlenim harika resepsiyon personeli dost canlısı ve yardımseverdi. Hoş geldiniz içkisi ve bazı Türk vereceğim aldık. "Salonu/resepsiyon" gerçekten çok modern. Teşekkürler otel indirimleri.
Concorde De

       Otel indirimleri kısmen bu yana beklemek zorunda kaldık ve küçük bir süre (20. dakika) için odamız bizim için hazır olması, resepsiyon görevlisi bize olabilecek otel çevresinde ya da o kadar bir göz atın. Bir bar, resepsiyon yakınında ve etkilendik gittik, personel çok hızlı ve hızlı. Odamıza gittik, en kısa sürede daha fazla mutlu olamazdı. Deniz manzaralı bir oda aldık ve ana havuz manzarası ve biraz anfi tiyatro ve otel indirimleri harika. Oda çok büyük iki banyo, bir büyük bir ve diğer küçük ama yine de güzel, otel indirimleri. Tek bir şey değişti, halılar, biraz kirli bazı parçalar. İyi bir oda, sessiz bir oda servisi hızlı. Mini bar her gün yenileniyor, otel indirimleri. Dış havuzlar güzel de. Esas olarak, ana havuz. Havuz kenarında birkaç bar vardı otel indirimleri eşliğinde. Eğlence ekibi harikaydı! Onlar  %100 gün her dakikasından. Bu benim bu otelde ikinci ziyaret edin ve daha fazla mutlu edemem indirimleri yokken! Kısmen anlata bildiklerimiz bunlar ile sınırlı olabilir fakat dikkate alın derim. Otel indirimleri varken soru mu olur ? :)..

    Karar aşamasında belki sadece bir fikir olabilecek bir yer fakat iyi bir seçenek nihayetinde. Tavsiyelerimizin ilk öncülerindendir , kesinlikle değerlendirin iyi tatiller dilemekten çok daha fazlası var iyi değerlendirin, iyi eğlenceler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder