24 Mayıs 2013 Cuma

Rezervasyon için denemek mi gerekirdi bu otel indirimlerini...

          Otel indirimleri dediklerinde ne alakası var demek gerçekten de ilk sözleri oluyor insanın, aslında doğru olduğu söylenemez. Yine de anlatmak gerekir önemli bir ayrıcalık bu, insanlar onlarca yazı paylaşmışlar tatiller ile ilgili bunlar sebepsiz olamaz herhalde. Sözün kısasına geldik nihayetin de, bu kadar insan neler yazmış bir bakın belki faydası olur umarım olur, iyidir cepte kalsın en azından. 
Four Seansons


          Otel indirimleri harika bir ayar harika odalar, güzel bir havuz ve inanılmaz spa iyi. - Restoranda servis kötü yanı sıra akşam kahvaltı için çok vasat bir otel indirimleri için en ucuz oda için. Bir çok temel İngilizce bilmiyor, garsonlar ve en eğitimli  basit görevleri gerçekleştirmek için. Garip görünüyor bir şehir olan en pahalı otellerinden biri İngilizce bilen insanlar ve masalar biliyor. Çirkin - Trafik, kötü gün ve gece o kadar yürüme mesafesinde veya su ile seyahat deneyin. Otel indirimleri genel olarak - yine de harika bir hafta sonu kaçamağı ama üst düzey hizmet beklemeyin, biraz hayal kırıklığına uğradım. Bu harika otelde dört gün geçirdik ve burayı çok sevdik. Mükemmel bir konum, güzel, iyi bir şekilde bahçeler olağanüstü servis ve yemekler harikaydı. İndirimleri genellikle otel yemek şöyle böyle, ve yerel bir restoran için tercih ederim. Bu durumda değil patates her akşam akşam yemeği çok keyif aldık.
Four Seansons

          Otel indirimleri ile yemekler ve atmosfer benzersiz. Bu, muhtemelen dünyadaki en sevdiğim otel. Spa' da muhteşem!!! Paskalya İstanbul'da kaldık ve tesis gerçekten bir marjinal nokta, Boğaz, eski şehir, tramvay indirimleri ve tekne ile ulaşmak kolay, hava alanına inen. Bütün gün sonra yürüyüş otel'de harika bir spor salonu ve Hamamı deneyimi. Çok iyi bir restoran ve indirimleri diğer Hamam erken rezervasyon için konseri hizmeti. Odalar yeni yan kanatları harika ve çok pahalı olmayan bir saray gibi. Sıcak ve samimi personel ile birinci sınıf bir otel indirimleri olan seyahatimin unutulmaz olmasını sağladı. Konumu, turistik merkezleri biraz uzakta otel indirimleri ne alemde. Kahvaltı harikaydı - yemekler, atmosferi ve personel - hepsi mükemmel. Bir saniye içinde tekrar geleceğim. Bazı küçük biraz karanlık oluyor indirimleri.

          Neler oluyor hayatta keşke her zaman bayram olsa, ne diye böyle işler ile uğraşıyorsunuz be, gidin tatil yapın dibine dibine vurun. En fazla ne olur yani huoop der durursunuz, saygılar. Bu arada otel indirimleri candır unutulmamalıdır, rekabetin bize olan faydasından dolayı ona da canı gönülden bir teşekkür etmek lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder