27 Mayıs 2013 Pazartesi

İstanbul gez gez biter mi hiç , otel indirimleri her şeyi hallediyor :)

Agora Life
         Otel indirimleri ne alaka deyip de tatilin tadını çıkartan insanların bakın burası hakkındaki düşüncelerine, neden tavsiye ettiğimizi daha iyi anlayacaksınız. Daha fazla çok daha fazla yorum yazı bulundurulabilir, fakat kendi yazımı bile yazamıyorum insanlar daha detaylı daha alakalı daha düzgün yazılar yazmışlar.

         Otel indirimleri Agora Life Hotel' de üç gece geçirdim ve hiçbir şikayetim yok. Kadir'in bizi ağırlaması mükemmeldi, ziyaret edilecek bütün yerleri ve nasıl ziyaret edebileceğimizi ayrıntılı biçimde tarif etti. tüm çalışanlar yardımseverdi ve ziyaretimiz boyunca bizim için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Otel indirimleri yakası Sultan Ahmet'e ve çarşıya çok yakın, toplu taşıma sistemi de limana ve Mısır Çarşısı gitmek için çok iyi. Agora Suite' de kaldık ve odadan görünen manzara bir otel indirimleri odasında gördüğüm en iyi manzara inanılmazdı. Teras da çok iyiydi, yine İstanbul ve boğazın mükemmel manzaralarını görebiliyordunuz. Bu oteli İstanbul'u ziyaret eden herkese çekinmeden tavsiye ederim. 
Agora Life

         Otel indirimleri dahilinde son derece memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve verimli boyunca. Avrupalı bir otel indirimleri için, oda oldukça geniş, iyi dolap alanı, aslında iki boşluk oturmak ve yemek yemek için ya da okuyun, iyi büyüklükte bir banyo ve çok temiz. Yatak oldukça rahat, duşta su basıncı ve sıcaklığı harikaydı, ve klima mükemmel. Eski Şehir'de mükemmel bir konum, indirimleri, farklı siteler çok yakın ve tramvay çok kısa yürüyüş mesafesinde. Ertesi sabah kahvaltı çok çeşitli, taze ve mükemmel. Çatı katında, kaçırmayın. Bu harika.Tek sorun otel'de ilk yer, taksi sürücüsü sorun vardı, ona verilen adrese bile. Ona gitmek istiyorsanız, Yere batan Sarnıcı, ancak, sizi birkaç blok içinde yer, ve yardım almak gerekir var! Bence bu otel indirimleri ile bu fiyata mükemmel bir değer ve kolayca tekrar gideceğim. Otel indirimleri de var tabi unutmamak lazım...

        Tekrar gitmek isteyenler ile dolu her yer bizimle bir alakası yok aslında, tesis bizi her seferinde kendine çekiyor. Bizde gitmekten ve tavsiye etmekten gurur duyuyoruz. Kesinlikle denemeniz gereken bir yer, en azından aklınızı bulandırmayacak bir yer içinizin rahat edeceği bir yer, daha ne söylemek lazım ki :)..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder