22 Mayıs 2013 Çarşamba

Otel indirimleri dahilinde ki tatiller...

        Otel indirimleri dediğiniz nedir ki demeyin biraz okuduktan sonra yine ne kadar faydalı olup olmadığını göreceksiniz. Kısmen kendi yorumlarımız kendi yaşantılarımız dan bir kesit olacak, kısmende yorumcu arkadaşlarımızın yazılarını dikkate alıp paylaşımlarımız da bulunduruyoruz daha etkili olup doğruyu bulmakta yardımcı olmak için.

Tempo Residence
        Otel indirimleri kısmen bu otelle, kuzey Kıbrıs seyahatimizin yolunun üzerinde 4 günlüğüne İzmir'de kalmak için bir yer araştırırken karşılaştım. İnternetteki fotoğraflar odaların gerçek görünümünün aynısı bu otel indirimleri. Ferah, iyi donatılmış ve rahat. Hatta inanılmaz derece makul fiyatlar ile 2 televizyon, mutfak gereçleri ve ayrı bir yatak odasıyla, bir otel odasından biraz daha fazlası. Ve kahvaltı çeşitleri talep ettiğiniz saatte odanıza sunuluyor. Efendi ve yardımsever çalışanlarda hiçbir kusur bulamam, otel indirimleri kısmı da var bunun. Etrafı dolaşmak için, ucuz olan taksileri kullandık ama otobüsler yol kenarında duruyor ve istasyon oldukça yakın. Bölge, yakında bulunan, gemilerin ihtiyacının temin edildiği liman kadar sos klas olmayabilir, ama burası gerçek İzmir ve biz seyahat ederken bunu görmek istiyoruz. Bu oteli herkese şiddetle tavsiye ederim.

Tempo Residence
        Otel indirimleri çok güzel çok rahat ev konforunu yaşatıyor insana ve fiyat bence çok uygun otel odası fiyatına lüks bir dairede kalmak gibi bir şey. Kahvaltının odaya gelmesi çok güzel istediğiniz gazete de geliyor. Ama bir takım sorunları var bu otel indirimleri eğer bunlar sizi rahatsız etmez ise direk gidin derim. Birincisi otel indirimleri yeri çok kötü pavyonların olduğu bir bölgede. Ha yer beni alakadar etmez ben otelime girer çıkarım diyorsanız problem değil. Bir diğer problem yalıtım. Ses yalıtımı bizim kaldığımız oda bağlantılı oda idi orta duvarda bir kapı vardı kilitli ama yan odada ne var ne yok duyuyorsunuz ama bütün odalar bu şekilde değil sanırım. Ayrıca banyoda da aynı problem vardı üst yada çapraz oda bilemiyorum ama odadakilerin banyodaki fantazileri olduğu gibi sizin banyodan duyuluyor. Ha bunlar sizin için çok problem değilse direk gidin derim açıkçası benim adıma çok problem teşkil etmiyor ama belirtmekte fayda var. Teşekkür etmek lazım otel indirimleri sunanlara.

       Aslında dikkate alınması gereken bütün unsurları neredeyse yazdık, tamamı olmasa da epey bir kısmı var. Nihayetinde en önemli noktalar mevcut faydalanmak lazım en azından dikkate almak lazım. Sonra kimse tatilinin bütün kısmının berbat geçmesini istemez, aslında bu bizim elimizde olan bir durum fakat biz faturayı otellere kesiyoruz, kötülüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder