18 Mayıs 2013 Cumartesi

Otel indirimleri hizmetleri.

Okan Otel
         Otel indirimleri ile harikalar diyarından merhabalar :), yani tatilin güzel geçmesinin etkisi aslında, isterim kesinlikle sizin tatilinizin de böyle geçmesini. Normalde hani tatile gitmek için bir bakarsanız ya kafanızda onlarca soru ile , kesinlikle haklısınız, bu tatil köyü bize aksini ispat etti , muhtemelen sizlere de ispat edecektir :).

          Otel indirimleri dahilinde  Okan güzel bir tesistir, lüks ve konforlu ortak alanlardır. yatak odalar çok temiz ve geniş. Üç Bayan bir grup olduğumuzu ve üçüncü tek yatak eklenmesine rağmen odanın etrafında taşımak için bol bol yer vardı. Yemekler açık büfe tarzı, veri, Aç gitmek gerek yok ve para bile  bir sürü vardı. Otelin konumu ideal, sadece güzel  Plajı ve ana alışveriş merkezi kısa bir yürüyüş yanındaki. Bu otel personeli yeterli, , demek için gelmek için zaman aldı Garsonlar birini yapamaz ve Yemek saatlerinde o biz iyi bakım için sağlanmalıdır. Amanda Yöneticisi, o İngilizce ve samimi bir hanımefendi. Hiçbir şey için çok sorun var. En iyi eğlence genç oğlu geldi, o en iyi Vedat izlenimi hiç yok tamamen otel indirimleri. Biz orada terk edildi gecesi Türk bir geceydi, bu en az muhteşem oldu, dansçılar şaşırtıcı ve yemek lezzetli oldu. Teşekkürler otel indirimleri.

          Otel indirimleri amanda kapalı gurur duyacağı bir otelden elinizdeki, personel olağanüstü, harika zaman tatil yapmak için her bir, teşekkür ederim. Zaten güzel otel indirimleri sonra. Yenileme çalışmaları sonra bile daha iyi ve daha iyi. Bu benim burada 3. kalışımız. Mükemmel bir konum, tertemiz, yardımsever personel, çok çeşitli, lezzetli yemek, modern görünümlü bir oda. Grand Okan atlıyorum zaten ... Bu otel indirimleri herkese tavsiye ederim. Grand Okan ve Alanya'da harika zaman geçirdik. Ben bir daha ki tatil için gelecek yıl. Yakın güzel bir konumda yer alan otel indirimleri, plaja ve barlar ve restoranlar kısa bir yürüyüş mesafesinde. Odalar tertemiz ve otel indirimleri genel olarak, tertemiz tutulmuş! Havuz oğlumun favori yer ve halen havuz partisi hakkında yıldızların altında.

          Her alanı her yeri ile itinalı bir şekilde ilgileniyor anlayacağınız , buna karşılama da dahil hepsi yani. Umarım kısmen anlattıklarımın bir faydası olmuştur çünkü gerçekten dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlar bunlar olsa gerek. İyi tatiller demek lazım :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder